Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u zagrebu

Branio konobaricu pa 'zaradio' slomljenu arkadu i čeljust

Kb Dubrava
Davor Puklavec/PIXSELL
05.09.2012.
u 11:01

Napadač se s konobaricom posvađao oko računa, a u tučnjavi je stradao 28-godišnji D. L.

Jučer u 20 sati u caffe-baru Park u Ivanićgradskoj ulici na zagrebačkoj Peščenici nepoznati je počinitelj napao 28-godišnjaka D. L. i slomio mu arkadu i čeljust.

Do tučnjave je došlo zato što se napadač s konobaricom posvađao oko računa koji nije hio platiti, nakon čega je 28-godišnjak stao u obranu konobarice. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tintilinic100
12:07 05.09.2012.

ne razumijem samo čemu obračuni ako čovjek nije htio platiti. Zna ga konobarica sigurno, nazove se policija, i riješi se problem. Ovako samo problemi, šivanje.. oporavak.. zdravstveno osiguranje trpi itd...ccccc

Avatar Vuglec
Vuglec
12:55 05.09.2012.

A garant od konobarice nebu dobil ništa osim čaše vode... Tako da je ispao krelac. Pouka: nemoj štititi konobarice od kojih ne dobivaš ništa osim čaše vode!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije