Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili 21 godinu
Povratak na članak

Bračni par opet osuđen za ubojstvo iako tijelo žrtve nikad nije pronađeno

Prema optužnici, Slavica Karamazan se kobnog 18. studenog 2019. sastala sa Zoricom kod brodske bolnice. Na parkiralištu ih je čekao Mijo s autom. Potom su se svi zajedno uputili "na točno neutvrđeno mjesto" gdje su supružnici "na nepoznat način usmrtili Zoricu te se njezina tijela riješili na nepoznat način". Između ostalog, i jedan trag krvi pronađen je u automobilu Mije Karamazana.

Komentari 3

Avatar Cera
Cera
04:38 22.11.2022.

Ovo je malo monstruozno..Osuđeni za ubojstvo bez tijela ? Dokazi trebaju biti tu da je izvršeno ubojstvo a kap krvi u autu je samo dokaz da je osoba bila u autu.. .

VL
MM
Marljivi mrav
19:34 21.11.2022.

Pomozite mi zaboravih koliko je ono dobio Šjor Horvatinčić? Tjela bračnog para su pronađena i sve je čisto ko' suza... ali...

VL
DU
Deleted user
01:12 05.12.2022.

Tijelo nije pronadjeno, a ljudi osudjeni??? A zamislite ubijena se pojavi za par godina ziva i zdrava!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.