Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad

Bračanin koji je Zagrepčaninu razbio glavu pušten uz prijavu

tučnjava
VL
Autori: mpk,
15.08.2010.
u 17:24

Davor Latković je policiji izjavio da su ga, ničim izazvani, napali dok je na šanku čekao piće. Više puta su ga udarili šakama u glavu zbog čega je, nakon pružene pomoći u Domu zdravlja u Supetru, prebačen u Split .

Bračka policija uhitila je 23-godišnjeg Ivana G. iz Supetra, jednog od dvojice mladića, zbog osnovane sumnje da su u petak rano ujutro, oko 3.30 sati u café baru “Havana” u Supetru na Braču pretukli i teško ozlijedili 19-godišnjeg Davora Latkovića iz Zagreba.

Davor Latković je policiji izjavio da su ga, ničim izazvani, napali dok je na šanku čekao piće. Više puta su ga udarili šakama u glavu zbog čega je, nakon pružene pomoći u Domu zdravlja u Supetru, prebačen u Split i hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru na Firulama, na Klinici za očne bolesti. Neslužbeno doznajemo da ima krvarenje rožnice desnog oka, lom nosa s pomakom i potres mozga.

Pregledan je prethodno na Odjelu za uho, grlo i nos kao i na Odjelu neurokirugije. Oftamolozi će mu raditi i dodatne pretrage zbog krvarenja rožnice, a sada je u dobrom stanju. O eventualnim posljedicama, teško je još uvijek bilo što reći. Liječnici nipošto ne žele davati prognoze. Osumnjičeni Supetranin Ivan G. nakon saslušanja pušten je uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Policija traga za drugim napadačem na mladog Zagrepčanina.

Na autobusnom kolodvoru u Vodicama jučer oko 5.10 sati dva mlada Vodičanina posvadila su se s bračnim parom. Policajci su za nanošenje teških ozljeda prijavili 18-godišnjaka, koji je s godinu starijim prijateljem teško ozlijedio 43-godišnjaka i njegovu suprugu (34).

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
17:31 15.08.2010.

A, kaj bi ti Davore tam drugo htio i dobiti?

OB
-obrisani-
19:02 15.08.2010.

nevjerojatno kako su socijalizirani ovi dalmoši,ni u zvjerinjak ih nebi pustio

CP
copy paste
22:49 15.08.2010.

Bračanin koji je Zagrepčaninu razbio glavu pušten uz prijavu a zašto je potrebno naglašavati u naslovu odakle su dotični ljudi. večernji-spao si na niske grane i na senzacionalizam.šta ti to treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije