Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NEŠTO ZBILJA VAŽNO"
Povratak na članak

Bračani u subotu prosvjeduju za besplatan trajektni prijevoz svoje djece na terapije

Udruga "Brački pupoljci" za to se pravo bori već 10 godina i ističe kako nemaju ništa protiv cjelovite izmjene zakona koje najavljuje ministarstvo

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
10:50 05.07.2019.

a zašto su digli cijena apartmana i soba?! ja mislio da trebaju i budu nešto financirali od tog dodatnog novca... ali neeee, država nek plaća sve. njihovo je samo njihovo. s obzirom na sve zahtjeve koji dolaze za financiranjem od strane države, porezi će morati se diči za bar 20%. ja želim da država moje dijete oblači i obuva... pa ne idu radi mene u školu, već radi države ,veli jedna žena neki dan! država ih školuje, pa nek i ovo plaća!

VL
Avatar Croatino
Croatino
12:23 05.07.2019.

Ako Bračani sami ne mogu skupiti, kako bi mogla drzava?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.