Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđeni

Braća napravila rakete i stavili ih u gajbu: 'Mislio sam da je cijelo naselje eksplodiralo'

Ilustracija
Foto: SEBASTIAN WILLNOW/DPA/PIXSELL
01.01.2019.
u 12:54

Navodno je u kutijama u njihovom domu pronađen poseban eksploziv koji koriste pirotehničari

Dvojica braće stara 31 i 33 godine teško su ozlijeđeni oko 2 sata u novogodišnjoj noći u Essenu u Njemačkoj nakon što su eksplodirale petarde i rakete koje su sami napravili i stavili ih u gajbu od Coca-Cole, prenosi Fenix magazin.

Iako policija još nije priopćila koliko su teške ozljede koje su braća zadobila, svjedoci za njemačke medije govore kako su toliko jake da se jutros još uvijek vide lokve krvi na školskom dvorištu gdje se incident dogodio.

Susjed braće je rekao kako se čuo glasan zvuk eksplozije.

- Bilo je toliko glasno da sam mislio kako je cijelo naselje eksplodiralo - rekao je.

Stručnjaci Ureda za borbu protiv kriminala (LKA) su pregledali eksploziv i dom braće te su pronašli još eksploziva. Navodno je u kutijama u njihovom domu pronađen poseban eksploziv koji koriste pirotehničari.

Pogledajte i video - Novu godinu dočekali zarobljeni u vrtuljku:

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:39 01.01.2019.

moj scenario je da su sva muslimana radila generalnu probu prije prave eksplozije na trgu među rajom, ali im je malo omaklo....

MA
Majk
14:50 01.01.2019.

Pa pobogu nije njima po 12 godina da ne znaju šta rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije