Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Ne vjerujem da će inzistirati na registru izdajnika dovodeći u pitanje cijelu suradnju'

Božo Petrov
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.01.2016.
u 16:08

– Ako je ljudima drago to što je ministar branitelja njihov čovjek, super, odlično. Onda su riješili problem – komentirao je Petrov primopredaju u Ministarstvu branitelja

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov obišao je danas gotovo sva ministarstva. Kaže da nije upoznat s primopredajom u Ministarstvu branitelja

– Ako je ljudima drago to što je ministar branitelja njihov čovjek, super, odlično. Onda su riješili problem. 

Komentirao je i registar izdajnika.

– Jasno smo rekli svoj stav po tom pitanju i mislim da registar izdajnika nije nešto što se treba odobriti. Ne vjerujem ni da će druga strana htjeti pošto-poto dovodeći u pitanje cijelu suradnju na bilo kojim stvarima inzistirati bez usuglašavanja. Mogu se puštati probni baloni i na bilo kakav drugi način pokušati provesti neke stvari, ali ako ćemo ostvariti kvalitetnu suradnju, onda se to mora dogoditi uz usuglašavanje – rekao je Petrov. 

Komentirao je i potpisivanje sporazuma s Domoljubnom koalicijom. 

– Nema mi zašto biti neugodno i znam što sam potpisao, ja nisam ušao u koaliciju, jasne su sad sve stavke reformskog sporazuma, mi smo svim postupcima dokazali da nismo na prodaju, da se s nama ne može politički trgovati i zbog toga nismo potpisali koaliciju nego sporazum i to pod uvjetima što se treba provesti u iduće četiri godine – kaže čelnik Mosta. 

Osvrnuo se i na izjave Tomislava Karamarka kako je HDZ pokraden na izborima

– Ako postoji sumnja u bilo što, zna se koji je redoslijed. Volio bih da to krene službenim putem. Ja nisam čuo ništa. Kad bih imao saznanja, ja bih uputio prijavu – rekao je. 

>> Ivan Kovačić: Nećemo podržati registar izdajnika niti išta što produbljuje tenzije

Komentara 116

BA
barbaizamerike
16:21 25.01.2016.

Anketa : : : narod zeli Lustraciju

Avatar arhaika
arhaika
16:23 25.01.2016.

kako se nije digla bura kad se objavio registat branitelja zbog kojeg nasu vitezovi mogu biti procesuirani u susjednim drzavama ? gdje je tad bilo postivanje njihovih prava? zasto se ne bi objavio registar agresora? zasto se ne bi preispitao zakon o aboliciji? zasto se ne bi objavio registar udbasa?

DU
Deleted user
16:32 25.01.2016.

Što ti ili itko pošten ima protiv pronalska svih lopova,prevarnta,ubojica,mučitelja i slovatelja nevinih ljudi? To su sve kažnjiva djela,zašto bi se te protuzakonite radnje trebale oprostiti jer su se dogodile za vrijema rata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije