Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT PODOLNJAK
Povratak na članak

'Pravosudni sustav treba učiniti apsolutno transparentnijim i odgovornijim prema javnosti'

Robert Podolnjak kazao je kako su poražavajući podaci prema kojima 62 posto građana misli da je sudbeni sustav loš

Komentari 3

BU
Budak
10:39 24.11.2017.

Svi problemi, kaos, korupcija i nepravda vode spram hrvatskom (ne)pravosuđu. Rak rana našeg društva. Dok sudci poput Šupe i Lozine dijele pravdu mi ne možemo dalje. Lustracija je tu najbitnija kako su se u pravosuđu ukorijenili nacionalne manjine, udbaši i jugoslavenčine koji daju svoje pozicije u nasljedstvo. Što je rješenje? Dovesti djecu sa pravnog fakultetu ali prije provjeriti tko su roditelji.

VL
DU
Deleted user
11:51 24.11.2017.

mislim da je to nemoguća misija ... svaka kritika nailazi na zid "sudbena vlast" ...

VL
DU
Deleted user
12:21 24.11.2017.

Utješno je čuti kako se umni i časni ljudi koje mi plaćamo, brinu o našem dobru. Eto, čim su primjetili i najmanje znakove da pravosuđe ne funkcionira kako treba, odmah su, ne gubeći ni treba, poduzeli odlučne korake...Takvi su oni, u svemu poduzetni; demografija, ekonomija, promet, financije...uvijek prvi, uvijek brzi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.