Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Hrvatsku ne treba brinuti tko je ljevica, a tko desnica, već tko je onaj tko želi provesti reforme'

Božo Petrov
Foto: Tino Jurić/Pixsell
05.10.2015.
u 23:41

Mislim da se žuri i SDP-u i HDZ-u. Da se slučajno produži vrijeme do izbora, na kraju bi MOST imao toliko da bi jako bilo upitno što će se na kraju događati, kaže Božo Petrov iz Nezavisne liste MOST

– Mislim da Hrvatsku ne treba brinuti tko je ljevica, a tko desnica, već tko je onaj tko želi provesti reforme i pokrenuti stvari da Hrvatska krene prema boljoj budućnosti. Mi ne pripadamo ni desnici ni ljevici – komentirao je u RTL Direktu Božo Petrov, gradonačelnik Metkovića iz Nezavisne liste MOST koja je prema nekim anketama treća politička opcija u Hrvatskoj.

Kazao je kako su oni spremni za izbore i da ih je potrebno napraviti odmah.

– Ja mislim da se žuri i SDP-u i HDZ-u. Da se slučajno produži vrijeme do izbora, na kraju bi MOST imao toliko da bi jako bilo upitno što će se na kraju događati. I ovako je vrlo upitno – dodao je.

Kaže kako je MOST krenuo iz 10. izborne jedinice - Dalmacije, ali da su davno prerasli regionalni okvir.

– Po meni niti SDP niti HDZ nije pokazao spremnost da provede reforme. Dakle, nemamo nikoga kome bi se mi priklonili. Postoji popis reformi koje oni trebaju provesti i to je ono što će na kraju odlučivati tko će sastavljati vladu. A ono što se nažalost vidi zadnja dva desetljeća, oni na to nisu spremni – rekao je.

Kazao je kako njegova nezavisna lista neće koalirati niti s jednom od velikih stranaka.

Na pitanje hoće li sklopiti s još nekim sporazum osim s Dragom Prgometom, odgovorio je:

– Ta priča još nije završena. Mi još očekujemo neovisne čelnike i načelnike da se pridruže. O imenima u ovom trenutku ne bih htio razgovarati, ali priča još nije završena, bit će još iznenađenja.

>> Božo Petrov: Pobjeđivali smo nedodirljive uhljebe i kad nam nisu davali nikakve šanse

Komentara 23

Avatar Ivo crni
Ivo crni
01:15 06.10.2015.

ovo je moja stranka

RA
raduc
07:07 06.10.2015.

tko imalo misli svojom glavom glasat će za MOST,naravno osim uhljeba

BR
Brzzi85
08:42 06.10.2015.

+1 glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije