Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Devetosatno radno vrijeme je čista medijska insinuacija, o tome nikad nije bilo govora'

Božo Petrov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
06.04.2016.
u 20:43

Petrov je rekao da će se uskoro krenuti u izradu rebalansa proračuna s još manjim deficitom

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov večeras je u Dnevniku na HTV-u odbacio medijske napise o uvođenju devetosatnog radnog vremena.

- Devetosatno radno vrijeme, to je čista medijska insinuacija, o tome nikad nije bilo govora - rekao je Petrov.

Petrov je rekao da će se uskoro krenuti u izradu rebalansa proračuna s još manjim deficitom, a najavio je i reorganizaciju MUP-a.

- Pokrenuli smo značajne izrade reformi, po ministarstvima. Jedna od njih je reforma javne uprave. Napravljena su tri radna tima, krenulo se s reformskim paketom, a prvo izlaženje u javnost bit će u roku od tri do šest mjeseci. I to što je predsjednik Vlade najavio ukidanje agencija, već je napravljen plan. To će uskoro biti predstavljeno javnosti - rekao je Petrov, koji je odnose s partnerima ocijenio vrlo dobrima.

- Mislim da su svi svjesni da to nije koalicija, nego suradnja i mislim da će to biti fer i korektna suradnja. U nju smo ušli radi promjena koje želimo napraviti. Samo funkcioniranje na razini Vlade iznimno je dobro - rekao je Petrov.

>> Nema povećanja participacije, poskupljenje dopunskog za 19 kuna nužno za stabilizaciju sustava

Komentara 38

LA
LANA555
21:30 06.04.2016.

Ok Bozo i samo napred i napred.

Avatar delminium
delminium
21:58 06.04.2016.

Dobro govori Bozo Petrov,

Avatar Cat
Cat
08:50 07.04.2016.

Priča o 9 satnom radnom vremenu objavljena je na 1. travnja kaj sam ja jedina to primila kao prvo travanjsku šalu ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije