Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaređenje
Povratak na članak

"Božja ruka bila je nada mnom. Gospodin je sačuvao moj život"

Djetinstvo je 26-godišnak proveo u okupaciji na Banovini, gdje je ostao bez oca, a vihor Oluje odveo ga čak u Srbiju odakle se kao dječak sam vratio.

Komentari 2

SU
sudbinski
13:43 05.07.2010.

Eto kako lupaš. Pogledaj broj pregleda ove vijesti i usporedi je s nekoliko vijesti iznad i ispod. I vidi čuda, ova je vijest čitanija što znači da ljudi takvih tekstova na vecernji.hr traže. Riječ je o lokalnom izdanju, regiji, a ljude na lokalnoj razini zanima njihov svećenik, obrtnik, čudak, a ne, kao vjerojatno tebe, sise i guzice i maloumne svađe maloumnih političara. Pozdravljen budi.

VL
TE
tech2005
19:38 02.07.2010.

hajd da je ovakav članak objavljen u Glasu koncila, ali vi u Večernjem.. možda je vrijeme da promjenite naziv.. stvarno ste smeće od novina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.