Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA
Povratak na članak

Božinović: Zasad nisu utvrđene optužbe na račun policije na Risnjaku; sve se još provjerava

Božinović je odgovorio novinarima da ne može nagađati o motivima planinara koji je medijima poslao anonimno pismo u kojem se iznose optužbe na račun policijskih specijalaca zbog njihovog nehumanog postupanja prema migrantima.

Komentari 6

Avatar paracelsus
paracelsus
16:48 21.06.2019.

Podrucje Risnjaka inace je od Velike Kladuse i Cazina u BiH (od kuda migranti krecu udaljeno oko 140 do 170 km km. Ako vece skupine migranata, i sve vise takvih skupina svakodnevno prelaze granicu i uspjevaju peci toliku udaljenost u RH, onda da je ocito; a) da je policajaca na granici premalo b) da je granicna policija preslabo tehnicki opremljena a da su oni povremeni prilozi o termovizijskim kamerama i ostaloj tehnici policije, samo reklama i zavaravanje sire javnosti. Ako je vec tome tako ocigledno je jos jucer doslo vrijeme za; a) na svim mjestima na granici sa BiH postavljanje bodljikave zice sa strujom. Kolatelarne stete medju zivotinjskim svijetom uz granice ce ipak biti manje od stete koje pocine migranti, ili ne dao Bog veceg zla (medjusobna ubojstva i ranjavanja na relaciji migranti-domicilno stanovnistvo). b) HV na granici BiH sa svim ovlastima c) zatraziti medjunarodnu pomoc (pogotovo zemalja visegradske skupine, poglavito Madjarske) u ljudstvu i tehnici. D nema. Zapravo ima. Maknuti policiju sa granica te pustiti Arape, Afganistance, Pakistance, Bangladesane,,, da u Hrvatsku ulaz kako hoce i u njoj rade sto hoce,,, i naravno uciti "Kuran casni" te arapski, turski, kurdski, pastunski(Afganistan),,,,,,,,

VL
I1
ing-12345
16:44 21.06.2019.

Motiv Indexa da objavi pismo lažnog planinara sa risnjaka je nihova gazda Šoroš koji nas želi islaminizirati. Ja jedino zamjeram našim specijalcima što uzalud troše municiju.

VL
MS
mala_sova
18:57 21.06.2019.

Tajanstveni planinar je u navedenom domu bio 15. i 16.06., a već 18.06. ujutro članak je objavljen na portalu H-alter. Ako je članak napisan 17.06., nije mogao biti objavljen prije lekture i provjera činjenica, osim ako sam autor nije "novinar"r" navedenog portala, dakle radi se o lažnom tekstu kojeg je napisao netko iz uredništva portala H-alter a ne slučajni planinar, a tamo su svi otromboljeni i nitko ne planirari, osim jedne osobe: Tonija Gabrića zvanog Džukela, nekadašnjeg urednika i bivšeg profesora marksizma, notornog šoroševca poznatog po piskutavom glasiću. :)

VL
I1
ing-12345
16:44 21.06.2019.

Motiv portala koji je objavio pismo lažnog planinara sa Risnjaka je nihov gazda Šoroš koji nas želi islaminizirati. Ja jedino zamjeram našim specijalcima što uzalud troše municiju.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:49 21.06.2019.

ako smo se obranili od srba,možemo valjda i od ovih vojnika!

VL
NI
nirovad
18:19 21.06.2019.

laznog planinara privesti zbog pomaganja švercanja ljudi i ometanja rada policije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.