Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOBRA PRILIKA POTVRDE ODNOSA'
Povratak na članak

Božinović u State Departmentu: Hrvatska ključna za sigurnost jugoistočne Europe

Ovo je bila dobra prilika da se potvrde dobri saveznički odnose SAD-a i Hrvatske, izjavio je Božinović.

Komentari 6

NE
nemanatrag
07:34 18.01.2018.

Volio bih doživjeti pročitati da je Hrvatska ključna kao ekonomski div jugoistočne Europe....ovaj prvi navod iz naslova objesiti mačku o rep...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:16 18.01.2018.

Dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava, što si nam poslao svojeg izaslanika , a našeg Mesiju Andreja BBh koji je oko sebe sakupio svoje Apostole, a njegov glavni unutarnji Apostol Davor fascinira cijeli transatlanski prostor svojim znanjem i umijećem. Velika je šteta što FBI ili CIA nemaju kuću slave, jer bi ovoga primili preko reda. Gdje će Lijepoj našoj i njenim vjerodomoljubnim dvonošcima biti kraj, ne znaš ni ti dobrí naš Bogo. zar ne?

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:48 18.01.2018.

Kada nas SAD tretiraju kao ozbiljne partnere jer su prepoznali neku nasu geostratesku vaznost, onda je to svakako za pohvalu.

VL
KO
koraknaprijed
08:20 18.01.2018.

Hvala Kolinda i Damire!

VL
PR
pritiskovic
09:27 18.01.2018.

Groteska....

VL
PR
potrgani reißverschluss
22:08 30.01.2018.

Hrvatska je ključna za sigurnost jugoistočne Europe (Balkana) i "primjer dobre vladavine i uspješnog pristupanja euroatlantskim integracijama i proizvodnje mesnog doručka vrhunske kvalitete."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.