Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporost institucija
Povratak na članak

Božinović: U 6 mjeseci samo dvije kaznene prijave za zločine na Ovčari

'Ravnateljstvo policije i Ministarstva unutarnjih poslova samo je došlo do zaključka da ne možemo biti zadovoljni rezultatima i dinamikom kojom se provode istraživanja ratnih zločina na području Vukovara'

Komentari 5

LA
like_a_boss
11:44 17.09.2018.

Ovo birokratska ljiga od čovjeka je za sve režime i sve stranke. Pravi onaj beskrvni bljedunjavi birokrat. Bez srama, bez časti, bez morala. Oni nemaju stranke - svi ti božinovići, jandrokovići, kurčevići. Stranka im je - trpaj, kradi i ulizuj se novom šefu.. Dno dna ljudske civilizacije..

VL
KR
kruti
11:33 17.09.2018.

drug božinov'ć, kaj je s kajkićem, pupavac naredil?

VL
DU
Deleted user
12:32 17.09.2018.

Onda ostavka druže, pa tko je na vlasti? Ili ćeš se do kraja mandata iščuđavati?

VL
5S
505.scrtom
13:09 17.09.2018.

Čeka se dok zločinci ne odapnu pa neće imati koga više za kazniti

VL
DU
Deleted user
12:06 17.09.2018.

Moje misljenje da ih ne diraju...onaj javno prizno da je osvojio zadnje ustasko uporiste i otac domovine ga nagradi Saborskom foteljom...moguce da i ovi budu napredovali....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.