Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje članova hdz-a

Božinović tvrdi da se pridržava mjera, no demantiraju ga fotografije: Rukovao se i s djecom

Foto: HDZ Sisak
1/17
22.06.2020.
u 22:04

Na jednoj od fotografija se vidi zagrljen s ravnateljem Županijskog zavoda za javno zdravstvo

Iako je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas rekao kako se on, kao predsjednik Nacionalnog stožera, pridržavao propisanih mjera za sprečavanje širenja koronavirusa demantiraju ga fotografije s druženja članova HDZ-a u Sisku 8. lipnja, u njegovoj 6. izbornoj jedinici.

Vidljivo je da se Božinovic rukovao s mnogim sudionicima druženja, među kojima i djecom. Također je vidljivo da se nije držalo mjera distanciranja. Druženje se održalo u lovačkom domu nadomak Siska, sudjelovalo je oko 150 ljudi, bila je poslužena hrana, a za kraj je napravljena i zajednička fotografija.

Također, na jednoj od fotografija se vidi Božinovic zagrljen s ravnateljem Županijskog zavoda za javno zdravstvo dr. Inoslavom Brkićem.

Fotografije su objavljene na internetskoj stranici sisačkog HDZ-a.

1/17
Ključne riječi

Komentara 12

MR
Mrcro1010
22:39 22.06.2020.

Sigurna hrvatska... haha... mos mislit

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
22:05 22.06.2020.

Koji tifusarski mutanti su ovi hadezeovci, nema niti jedne normalne i inteligentne osobe.

NE
nevensaic
23:08 22.06.2020.

Ovo nije krizni stožer, ovo je muppet show

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije