Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR MUP-A
Povratak na članak

Božinović: Sve više zemalja pokušava preslikati naš model borbe s koronavirusom

Naglasio je da se Nacionalni stožer civilne zaštite tijekom borbe protiv panedmije vodio načelima transparentnosti rada, dostupnosti i učinkovitosti svih službi i prije svega humanizma koji je obilježio hrvatski pristup.

Komentari 6

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
22:01 09.06.2020.

Štite ubojice s Bleiburga, Macelja i Hude jame, štite ubojice iz Njemačke sedamsesetih i osamdesetih, štite ubojice iz Vukovara devedesetih, štite ubojice Darka Pajičića, štite ubojice iz splitskog doma...Božinoviću, je li to ta Sigurna Hrvatska, i za koga je sigurna, osim za ubojice?

VL
ST
stefj
07:29 10.06.2020.

Ne znam koja zemlja, osim možda Kine, će još jednom primijeniti takav lock-down kakav je Hrvatska imala. Neće ga više primijeniti niti Hrvatska, ne može to preživjeti...

VL
LE
leftaardovska
23:00 09.06.2020.

a kaj je s bosanskim modelom s obzirom da imaju par umrlih vise od nas? kaj farbate ljude? usporedite belgiju i švedsku po broju zaraženih i umrlih

VL
ME
meščini
22:10 09.06.2020.

Božinović je čovjek za sve sisteme. Valja vidjeti čim se bavio. Operativac je to.

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
21:59 09.06.2020.

Čekaj malo, Božinoviću, ako je za pokolj u splitskom domu kriv virus a ne maloumni uhljebljeni hadezeovci, kako ste vi, a ne virus, onda zaslužni za išta?

VL
VK
vječni krojf
22:38 09.06.2020.

Da svi će sada doći na predavanje u hrvatsku i Božinović će im reći kako su to oni kopirali neke druge zemlje i dodali neke zabrane od GESTAPO-a iz drugog svjetskog rata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.