Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjere ovise o disciplini
Povratak na članak

Božinović: Sve je manje opravdanja ako se širenje epidemije događa na slavljima i zabavama

Dodao je da je zaštita od bliskih kontakata najbolji način kako spriječiti da i u Hrvatskoj dođe do uvođenja restriktivnih mjera

Komentari 6

PV
prcko.vita
19:17 20.10.2020.

Ministre, jel ti to ozbiljno ili si stvarno slijep pored očiju? Pa zar još uvijek niste shvatili da bez debelih kazni narod neće ni da trepne dok se spominje da moramo biti odgovorni i tako dalje. To su priče za malu djecu. Samo oštra ruka, uvesti kazne i kontrole to je jedini način da narod počne slušati, sve ostalo je priča u prazno, dajte to shvatite već jednom.

VL
MI
mile06
10:14 21.10.2020.

Pod hitno raspustiti Sabor tamo je glavno gnijezdo zaraze

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:30 20.10.2020.

Božinović: Uvijek ima opravdanja ako se širenje epidemije događa na slavljima i zabavama pravih hrvata uz Boga I domoljublje i zastavu.

VL
DU
Deleted user
18:45 20.10.2020.

U Švedskoj očito vide “lockdown” drugačije nego mi ovdje. Nema zatvaranja kafića ni bilo kakvih zabrana rada biznisa, nema ograničenja kretanja, nema kazni za maske jer se ne nose . Jedina restrikcija na snazi u Švedskoj je ona o zabrani okupljanja 50 ili više osoba, sve ostalo su preporuke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.