Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI SASTANAK
Povratak na članak

Božinović se sastao s ministrom SAD-a: 'Hrvatska je postala model u programu izuzeća viza'

Sa zamjenikom zapovjednika Obalne straže SAD-a admiralom Stevenom D. Poulinom Božinović sa suradnicima razgovarao je o suradnji obalne straže, koja je dio Ministarstva domovinske sigurnosti, s hrvatskom pomorskom policijom, lučkim kapetanijama, Carinskom upravom, ali i ribarskom inspekcijom.

Komentari 1

ZO
zoranos
10:15 29.06.2022.

A ono najbitnije - sporazum od izbjegavanja dvostrukog oporezivanja??? SAD ima taj sporazum sa svima u EU - osim sa RH. Nema partnerskog odnosa dok se to ne riješi, jer je to direktan udar na HR ekonomiju! Tko trguje sa SAD mora platiti mislim 30% poreza! Ok može se druge godine tražiti povrat, ali vvi godinu dana nemate svoj novac i kasnije se morate boriti da vam ga vrate! Dakle kada će taj sporazum? Vize su ništa! Ljudi su mogli putovati u SAD i sa vizama - problem je trgovanje i porez!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.