Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manje birokratizacije
Povratak na članak

Božinović otkrio velike promjene: Snimat će se postupanja policije, vozačke i osobne neće se izdavati samo u MUP-u

Planirano je i umrežavanje i modernizacija sustava civilne zaštite, zajedno s izradom novog zakona o civilnoj zaštiti, ali i pomlađivanje kadrova u cijelom sustavu, uz rješavanje pitanja mirovina i otpremnina policijskim službenicima koji su ispunili uvjete za mirovinu.

Komentari 8

MM
Marljivi mrav
17:07 08.08.2020.

Amerikanizacija policije. Dobro je to... kako planirate snimat načelnike policije kako primaju mito od mafije?????????????? Sretno sa tim...

VL
ČE
Čedolovac
10:07 08.08.2020.

Hahaha pa probali su prije cca 5g.. Stavili kamere na bobije ali su skuzili da 90% njih nema osnovno znanje u postupanju prema građanima i da bi imali masu izgubljenih sporova na sudu pa su brzo odustali.. Bas me zanima kaj se tolko promjenilo.. Odjednom su svi policajci postali pametni i školovani??

VL
DU
Deleted user
09:03 08.08.2020.

...policija je zabranila pristup hrvatskim braniteljima dragovoljcima pristup na proslavu njihovog dana 5.8..

VL
RD
robert.dujmovic73
10:16 08.08.2020.

Gle mi ćemo ovo mi ćemo ono. U biti se morate uraditi reforme tj uskladiti zakone sa Eu. Radio sam vani i znam odlično da se osobna ne vadi u policiji. Usklađivanje zakona nestaje mjesta za korupciju, zato vi sve otežete ko Matino ime

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.