Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 30. SRPNJA
Povratak na članak

Božinović: Posao se nastavlja, obavljeno je 61.846 nadzora, izdaju se i upozorenja

Analizirajući ovogodišnju turističku sezonu, Božinović je ocijenio da je Hrvatska iznad svih očekivanja bila odredište za brojne strance, a ti rezultati nisu došli sami od sebe već su stranci percipirali Hrvatsku kao sigurnu destinaciju.

Komentari 3

Avatar Grunf
Grunf
15:58 20.08.2020.

pa zasto samo izdaju upozorenja? aha mozda zato jer i sami znaju da to sto rade nije legalno

VL
AN
antes
12:50 20.08.2020.

Ministar ponavlja već zastarjelu frazu, kako stranci dolaze, jer RH smatraju sigurnom zemljom. Istovremeno kritizira susjede, jer RH stavljaju na crnu listu zbog opasnosti od zaraze. Znači RH je istovremeno sigurna i nesigurna. Nešto kao paradoks kvantne fizike!

VL
BA
Barbasmora
12:45 20.08.2020.

Stranci su dosli, jer su nas percipirali kao sigurnu i ozbiljnu državu....a otišli i još odlaze razocarani i zaraženi...a mi upozoravamo nocne klubove I hvalimo se koliko tona opreme imamo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.