Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO OVE GODINE

Božinović otkrio koliko je krijumčara migranata uhićeno: 'To pokazuje koliko je kriminal razgranat'

Zagreb: Davor Božinović dao je izjavu za medije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
15.12.2023.
u 02:00

Ovoliki broj uhićenih krijumčara ilegalnih migranata u Hrvatskoj, koji krijumčarenje naplaćuju, govore koliko je taj kriminalni posao razgranat, procijenio je ministar Božinović

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u četvrtak u Splitu da je hrvatska policija tijekom ove godine do sada uhitila 1681 krijumčara ilegalnih migranata. Božinović je na splitskom Pravnom fakultetu danas održao predavanje o Schengenskom prostoru.

"Mi svakodnevno uhitimo tri do četiri krijumčara ilegalnih migranta", rekao je novinarima ministar unutarnjih poslova. Dodao je kako je hrvatska policija, prema najnovijim podacima, od početka godine do sada uhitila 1681 osobu koja se bavi krijumčarenjem ilegalnih migranata, uzimajući novac za to. To znači 1681 slučaj odvojenog postupanja policije, rekao je.

Ovoliki broj uhićenih krijumčara ilegalnih migranata u Hrvatskoj, koji krijumčarenje naplaćuju, govore koliko je taj kriminalni posao razgranat, procijenio je ministar Božinović.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Reportaža iz Beograda uoči nedjeljnih izbora

Komentara 1

Avatar anlaser
anlaser
17:49 15.12.2023.

Koliko oružja je oduzeto ilegalcima i švercerima ? Zašto ne govore o tome da naoružani emigranti, stranci bauljaju po Hrvatskoj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije