Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Božinović od Vukelića preuzeo dužnost ministra obrane

Ministar obrane Davor Božinović je, preuzimajući dužnost, istaknuo kako će nastaviti raditi na ostvarivanju potrebnih reformi u Oružanim snagama.
30. prosinca 2010. u 10:26 7 komentara 62 prikaza
vukelic bozinovic (1)
Foto: MORH
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što je Hrvatski sabor na prijedlog predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor na sjednici u srijedu iskazao povjerenje novim članovima Vlade, među kojima i novom ministru obrane Republike Hrvatske Davoru Božinoviću, danas je u MORH-u izvršena i primopredaja dužnosti ministra obrane.

Branko Vukelić zaželio je ministru Božinoviću puno uspjeha na novoj dužnosti, a svojim je suradnicima zahvalio na uspješnoj suradnji.

Ministar obrane Davor Božinović istaknuo je da će nastaviti raditi na ostvarivanju potrebnih reformi u Oružanim snagama.

Novi ministar obrane Davor Božinović dosad je obnašao dužnost državnoga tajnika za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija i posebnoga izaslanika predsjednice Vlade RH za jugoistočnu Europu. U svojoj profesionalnoj karijeri, između ostalog, obnašao je i dužnosti veleposlanika Republike Hrvatske u NATO-u, predstojnika Ureda predsjednika Republike Hrvatske, veleposlanika RH u Srbiji i Crnoj Gori i niz drugih diplomatskih dužnosti.

NBIoT tehnologija
#NEODUSTAJEM
Znate li što je NBIoT tehnologija? Doznajte kako ju je Tomislav Božić iskoristio da pomogne Dubrovniku u pametnom upravljanju parkingom
  • piccolo:

    Hebo te život ovaj Božinović i zgleda i priča ko da je zbriso iz Vrapča prije 20 minuta. Pa njemu da daš dve koze taj bi tri zgubio.

  • tetaVala:

    Božinović je stručna osoba, i nadamo se osvježenju u ovom ministarstvu čije je dijelovanje došta i ograničeno s obziro da smo članica NATO pakta

  • mudri20:

    Sad mora na brzinu i on naručiti par kamiončića.