Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Božinović o Sinčićevim lubenicama ispred Vlade: Nitko nije predvidio da bi ugrozu mogao napraviti političar

- Pretpostavljam da nitko nije očekivao od ljudi koji se bave politikom da naprave nešto što može biti sigurnosna ugroza - objasnio je i dodao da je policija još jutros dobila nalog da preispita sve okolnosti.

Komentari 7

DU
Deleted user
19:14 10.09.2020.

Ugroza?!? Najveća ugroza za Hrvatsku je ova globalistička vlada!

VL
DH
Dinko Horvat
16:14 10.09.2020.

Sinčić od ozbiljne stvari napravi cirkus... obični cirkusant a o sebi je sve pokazao....Žalosno

VL
DU
Deleted user
15:43 10.09.2020.

Nisam ljubitelj živog zida ali što to znači da se zaletio kombijem neprimjerenom brzinom? Koja je primjerena tamo i kako se brzo on vozio? Možda da neki novinar koji je bio tamo potvrdi tu informaciju jer Plenkoviću koji i nije bio osobno prisutan sigurno ne vjerujem kao što ne vjerujem ni velikoj većini drugih političara.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
20:05 10.09.2020.

Ajmo mi lubenice izvesti Spanjolcima , vidjet ce te da ne moze , jer imaju more fitosanitarnih zackuljica kojima se stite , zasto mi to ne radimo , prepidite zakone Njemacke Spanjolske ili smo mi smetliste hrane sumnjive kvalitete ,, trebalo je na glavu nabit lubenicu onome tko ju uveze iz Spanjolske , zasto VL ne napravi clanak o uvoznicima i kvaliteti hrane

VL
HR
Hrabraja
16:16 10.09.2020.

Pitanje, ako smo mi EU a plače i troškovi rada u npr. Španjolskoj barem za 1/3veći, kako su onda njihove lubenice jeftinije ako još moraju platiti transport

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.