Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dernek u splitu
Povratak na članak

Božinović o Kerumovom tulumu: Ne mogu davati izjave, policija će i u ovom slučaju odraditi posao

Pročitao sam priopćenje Vrhovnog suda, a s obzirom da sam na čelu sustava, ja ne mogu davati izjave, koje bi se mogle protumačiti kao utjecaj na rad policije, kazao je Božinović.

Komentari 3

CO
Condorgrab
13:47 05.02.2021.

700-25 = 675 ljudi sa Tuđmanovog sprovoda, a naročito svi suci sa Kerumovog derneka bit će kažnjeni kao i onaj jadnik što je otvorio teretanu - sa po 30000 kn svaki ! Suce će prije toga 48 sati u pritvoru ispitivati policija. "Brisanje ne mijenja istinu !"

VL
VO
vojnicanin
14:42 05.02.2021.

Pa nama je to jasno,jer na tom derneku,je bilo najvise sudija-HDZ-ovaca,s toga je tebi zabranjeno ista govoriti,jer cizma ti je vise glave,pa zucni ako smijes.

VL
ZB
zbisko
14:21 05.02.2021.

ništa se neće poduzeti ni dogoditi. oni su građani prvog reda, nedodirljivi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.