Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digitalizacija
Povratak na članak

Božinović najavio kamere na policijskog odori: 'To je dobro za policijske službenike i građane'

Najavio je i kako, zbog silazne krivulje zaraženih u Hrvatskoj, smatra da će uskoro biti dopušteno pristajanje kruzera kod Dubrovnika

Komentari 3

LE
LeonardoGoldman
00:30 11.08.2020.

Moj je rodjak tražio snimku naletavanja vozila na semaforu koje mu je napravilo veliku štetu na zadnjem kraju vozila, no kao građanin grada Zagreba koji uredno plaća porez koji se koristi za milijardu kamera po gradu nije uspio dobiti ništa. Dapače, bio je jako neobičan, da ne kažem sumnjiv jer je samo htio iskoristiti 3kamere na semaforu kako bi se našlo krivca. Onda mi se ove kamere na odijelima čine još jedno izbijanje novaca.

VL
SI
sisavac
06:43 11.08.2020.

I kako sada podmititi policajca?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.