Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intezivno se radi
Povratak na članak

Božinović: Moramo biti oprezni s otvaranjem hrvatskih granica

- Činjenica da su se države zatvorile je itekako pomogla da novi zaraženi ili prenositelji virusa ne dođu iz onih područja u kojima je virus itekako prisutan. Tako je i došao u Hrvatsku, preko granice, kazao je Božinović

Komentari 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:01 02.05.2020.

ne bi imali ni ovoliko zaraženih da ste dva tjedna prije zatvorili granice ali niste zbog stranačkih izbora...

VL
PV
prcko.vita
06:58 03.05.2020.

Ma kakve granice, pa mi još uvijek ne možemo putovati niti između županija. Dok se prvo to odobri onda treba pričekati mjesec dana i tek ako onda nebude porast zaraženih onda možemo pričati o granicama.

VL
Avatar LauraGN84
LauraGN84
22:53 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

VL
SS
sokac sa drave
14:10 02.05.2020.

Zatvaranje granica ispunjava pravu svrhu a to je sprecavanje novih milijuna ulazaka na silu muslimana u srce krscanske europe.Ako niste primjetili i ratovi su utihnuli zato velike zasluge onima sto su izmislili slabasnu gripu ili coronu.Nista se ne desava slucajno sve je predvidivo i budno sracunato.

VL
Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
13:50 02.05.2020.

A to što ste u Jasenovac donijeli, uz koronu, i tifus?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.