Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar na televizijama
Povratak na članak

Božinović: Hrvatski ribari ne trebaju plaćati slovenske kazne, arbitražna odluka nije samoprovediva

Naglasio je kako je hrvatska Vlada čvrsta u tome da neće povlačiti jednostrane poteze, no ako će Slovenija nastaviti, na svaki takav potez ima odgovor.

Komentari 16

FU
furest
22:18 31.12.2017.

Ministre sta radi slo policija u nasim vodama

VL
Avatar whack.tack
whack.tack
02:39 01.01.2018.

zasto dozvoljavate ZLO inspektorima da ih zapisuju u legiti miraju? ma ako je to istina onda ste najveci smradovi jer ce ljudi morati platiti kazne a vi cete se povuci

VL
DU
Deleted user
09:58 01.01.2018.

Ministar nije upućen da slovenci znaju ili uhititi ili oduzeti osobne dokumente ljudima koji ne plate njihove kazne(kad pređu u Sloveniju)..hebe se slovencima što Božinović kaže...

VL
DU
Deleted user
14:27 01.01.2018.

Hrvatska policija treba izricati kazne slovenskoj policiji i slovenskim ribarima zbog povrede teritorija RH na moru. Dok ne plate kazne, ne mogu ući u Hrvatsku na ljetovanje ili bilo što drugo.

VL
SR
srecko
13:39 01.01.2018.

Hrvati su sami sebi dovoljni,ko je,,,, EU,naši ribari imaju dovoljno novca ,da plačaju kazne Sloveniji,i tako mi polako odlazimo iz EU i SCHENGENA,mi i Albanezi smo sami sebi dovoljni!!!Još KIM UN ima prst na atomskom štekeru,Koreja i Hrvatska ne damo se Jeb,,,,,ti!!!

VL
DU
Deleted user
21:05 01.01.2018.

Kada zagusti na europskoj razini tim ljudima nece nitko pomoći od domaćih populista i velikih pravednika. U ovakvoj situaciji bilo im bi pametnije da uopće ne prilaze tom prostoru i ne dovode sami sebe u probleme.

VL
LU
LukaviLuk
08:45 03.01.2018.

Nema Božinović pojma što treba napraviti. Da ima onda bi već nešto poduzeo osim što daje neodređene izjave. A zašto bi ribari morali vjerovati ministru nepravomoćno osuđene stranke za korupciju. Ko krade taj i laže.

VL
SS
sokac sa drave
13:23 01.01.2018.

Sta je sa ovima sto su obecali da ce lupati sakom o stol?Naravno nista.Milanovic bi to vec odavno sredio i jedini je koji bi lupio sakom o stol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.