Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amerika

Božićno čudo: Majka i novorođenče umrli na porođaju pa oživjeli

Tracy  Hermenstrorfer s bebom Coltyjem Mikelom
KKTV
30.12.2009.
u 15:11

Polovica moje obitelji ležala mi je mrtva pred očima. Kad je stalo Tracyino srce, mislio sam da će i moje prestati kucati, kazao je Mike.

Mike Hermanstorfer iz Kolorada preživio je najstrašniji Badnjak koji se može zamisliti jer kako drukčije opisati porođaj na kojem u očevoj nazočnosti umru i majka i dijete. No tek što je počeo oplakivati suprugu i dijete, dogodilo se čudo. Oživjela je majka Tracy, a mrtvom djetetu koje je Mike držao u naručju proradilo je srce.

– To je apsolutno čudo – izjavio je Hermanstorfer za lokalnu televizijsku postaju KKTV dodavši da ne postoji drugo objašnjenje kako su se među žive vratili i njegova žena i njihovo dijete.

Srčani udar

Nevjerojatnu priču prozvanu božićnim čudom objavio je u utorak KKTV na svojoj web-stranici. Majku i dijete koji su umrli tijekom porođaja u život su vratili liječnici Memorijalne bolnice u Colorado Springsu. Drama obitelji Hermanstorfer počela je na sam Badnjak kada je Tracy pukao vodenjak. Par je otišao u bolnicu očekujući još jedan rutinski porođaj jer je Tracy već rodila dva zdrava dječaka. Komplikacije su počele na Badnju večer kada je trudnica doživjela infarkt.

– Htjeli su mi staviti kateter. Zatvorila sam oči i poslije toga se više ničega ne sjećam. Mislim da sam imala zastoj srca – rekla je Tracy.
– Srce joj nije kucalo, nije disala, a koža joj je počela sivjeti – opisala je te trenutke ravnateljica rodilišta Stephanie Martin.

Pošto su je nekoliko minuta bez uspjeha oživljavali, liječnici su se odlučili za porođaj carskim rezom bez anestezije da spase dijete. Ni dijete nije disalo.

– Pola obitelji ležalo je mrtvo pred mojim očima. Kad je njezino srce stalo, mislio sam da će stati i moje – prisjeća se Mike.

Obitelj otišla kući

Činilo se da je riječ o dvostrukoj tragediji u nekoliko minuta, ali tada se, prema riječima očajna supruga, počelo događati čudo. Odmah nakon porođaja Tracy se vratio puls, što dr. Martin tumači riječima kako se zna da se žene s komplikacijama u porođaju oporave nakon rođenja djeteta. Nakon porođaja liječnici su prebacili Tracy u operacijsku dvoranu kako bi dovršili operaciju, a beživotno tijelo malog Coltyna u ruke je uzeo otac. Liječnici su i dalje nastojali potaknuti disanje i nakon nekog su vremena i uspjeli. Majka i dijete poslije svega pušteni su kući, osjećaju se dobro, a liječnici i dalje ne znaju što je uzrokovalo zastoj srca u Tracy Hermanstorfer.

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:20 30.12.2009.

Treba ti novac?? Zaradi novac klikanjem na reklame! Nećeš zaraditi tisuće kuna (barem ne u početku), ali i 100 kuna (20$) je također vrlo dobra zarada -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038 P.S. Ja sam dosad zaradio 86.15$ (430.75 kuna) ---> probaj jer nemašaš što izgubiti osim 3 minute svojeg vremena! -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038

BO
bomba
15:47 30.12.2009.

Opomena Znači sad si hijena, hihhihiiihi

OP
Opomena
15:44 30.12.2009.

Evo dokaza da CRKVA ima pravo:hihhiihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije