Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskošno imanje

Božićna priča obitelji Salaj završila prekrasnim vatrometom

božićna priča, salaj (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/10
08.01.2013.
u 22:47

Prekrasnim vatrometom završila je ovogodišnja Božićna priča obitelji Salaj iz Grabovnice. Za magičan, neodoljiv i neponovljiv blagdanski ugođaj ove je godine svoje raskošno imanje ukrasila sa 1,3 milijuna blještećih lampica.

Komentara 6

NI
ninaxx
12:35 09.01.2013.

u kojem svjetu ti živiš,i nevidiš li svakodnevno koliko je bjede oko tebe,i hoćeš reć da svi oni,koji ne mogu spojit kraj s krajem,koji zapadaju u minuse,uz sva odricanja zapravo ne žele radit da bi živjeli dostojno ljudskog roda? dok ih poslodavci gule do krvi,rade prekovremeno,nedjeljama...,uskraćuju im novac koji su zaradili? ma moli se bogu,jer već "sutra" neznaš hoćeš li biti jedan od onih poniženih što drži pruženu ruku!

NI
ninaxx
11:50 09.01.2013.

zar vas nimalo ne zaboli trošit toliki novac na vatromete,lampice,dok ima onih koji za božić ni kruha nisu imali??koji apsurd!!!

MO
modovisisajteMaraschino
12:10 09.01.2013.

ma da ninaxx... najbolje sjediti i ništa ne raditi i čekati da ti milijun kuna s neba padne... ako nisi upoznata to je u sklopu turističke ponude pa dio se plati kroz ulaznice, dio plate sponzori a dio i grad jer na taj način se reklamira kraj koji je zaboravljen i od Boga i od vlasti.... a ta tzv sirotinja ti neće doći ni za 100 kn da im dadeš da ti pomogne u poslu... lakše primat socijalnu pomoć i ništa ne radit... čast izuzecima ali ti izuzeci su rijetki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije