Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI ZBOG MJERA

Božićna priča obitelji Salaj ove godine u mraku: Izgubit ćemo stotine tisuća kuna

Božićna priča obitelji Salaj ove godine sjaji s pet milijuna lampica
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
27.11.2020.
u 19:30

Danas je upaljeno četiri milijuna lampica, no, sutra će već biti ugašene

Zbog epidemiološke situacije ove godine, prvi puta nakon 19 godina, lampice na imanju obitelji Salaj očito neće svijetliti i uveseljavati brojne posjetitelje.

Danas je upaljeno četiri milijuna lampica, no, sutra će već biti ugašene.

Ove je godine bio plan staviti pet milijuna lampica, no zbog korone krenuli su kititi dva mjeseca kasnije pa su stavili milijun manje.

– Imanje je oko devet hektara veliko. Imamo veliki prostor i u budućnosti sam imao velikih planova, a sad ne znam kakva će sad biti situacija. Pitanje je hoće li biti otvorenja za Božić, a troškovi su veliki. Gubici se broje u stotinama tisuća kuna – rekao je Zlatko Salaj za 24 sata.

Posjetitelji su dolazili iz cijeloga svijeta, a prošle je godine došlo 150.000 ljudi.

– Prošle godine je bilo 80 autobusa iz Mađarske, a da ne pričam iz Slovenije, Austrije, Italije. Nisam mogao vjerovati da ljude to toliko zanima – rekao je Salaj te dodao kako će nakon 21. prosinca vidjeti što će biti, ali ne vjeruje da će moći upaliti svoje lampice i pustiti ljude u ovu bajku. A ako bude tako, ne zna ni hoće li je biti iduće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije