Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Markešić
Povratak na članak

Božić u digitalno doba - dan kada umiru stari, a rađaju se novi bogovi

Iako živimo u digitalnome dobu, tu lijepu prispodobu s pohodom triju kraljeva, pjesmom anđela i porukom 'i na zemlji mir ljudima dobre volje' nitko ne želi kvariti. Želi je, koristeći se novom tehnologijom, ispričati modernome čovjeku

Komentari 7

PR
prajdali100
20:56 22.12.2018.

Gospon Markešić, Nisam u kondiciji da pročitam ovaj vaš ep.Osobno,volio bih kada bi se papa Franjo više molio Bogu Svevišnjemu a manje bavio migrantima i njihovom smještanju u kršćanskoj Europi. Naravno, sve nas jako zanima što je sa beatifikacijom Božijegžijeg čovjeka blaženog Alojzija Stepinca.Hvala.

VL
LU
Lujo123
21:34 22.12.2018.

pročitah naslov i naravno dalje nebum čital, jer već u naslovu je tolika glupost napisana!

VL
CR
CrniGaro
21:30 22.12.2018.

Novinarčino živio ti vječno i pisao i piso .

VL
AV
avalon22
21:35 22.12.2018.

Koje gluposti stalno mlatite ispočetka o tome kako je ‘izabran’ 25. prosinac za dan Isusova rodjenja!!! I dovodite ga pogrešno u vezu s rimskim Saturnalijama. I slične gluposti 🙄 Dakle, ajmo ispočetka: sve lijepo pise u Svetom pismu. Elizabeta je zacela Ivana na zidovski Jom Kipur (22.-30. rujna; Lk 1,77). Šest mjeseci nakon toga zacela je Djevica Marija (Lk 1,26) iliti 25.3. Pitam ja vas koji datum je devet mjeseci poslije?! Kako stojite s matematikom? 🙄

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.