Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAMISTI NA FORUMU

"Bože, učini da to nije istina..."

os
afp
03.05.2011.
u 00:01

Allah Aghbar: Nevjernički psi nikada neće zaustaviti našu borbu. Vođa je sada u raju, a mi nastavljamo njegov put

Samo nekoliko sati nakon objave o Bin Ladenovoj smrti, na islamističkim internetskim forumima počele su bijesne reakcije posjetitelja. Dok se velika većina komentara na zapadnim internetskim stranicama odnosi na sami tijek akcije i implikacije koje će ona izazvati, na arapskim forumima posjetitelji vrlo često nisu uvjereni da je vijest o smrti Osame Bin Ladena točna te proklinju Amerikance zbog smrti vođe Al-Qa’ide prijeteći osvetom.

Ansar forum: O, Bože, molim te učini da ovo nije istina... Bog te prokleo Obama... Amerikanci, sada vam možemo legalno rezati vratove...

Islam Awakening: Osama je možda ubijen, ali sveti rat nikada neće umrijeti. Braćo i sestre, čekajmo i vidjet ćete da je njegova smrt blažena...

Mohammed: Trebamo čekati vijesti od naše braće, od mudžahedina, svetih ratnika. Budimo strpljivi, ne širimo glasine, ne pišite više ništa o tome.

Abu Aziza: Neka, neka nevjernici slave, nisu ni svjesni da slave svoju propast, svoju smrt. O, Alahu, uništi tu naciju i tu zemlju zbog njezine mržnje prema vjeri.

Allah Aghbar: Nevjernički psi nikada neće zaustaviti našu borbu. Vođa je sada u raju, a mi nastavljamo njegov put.

Samo nekoliko sati nakon što su počeli stizati komentari, forumi su zaključani i na njima, u velikoj većini slučajeva, nije moguće ostavljati nove upise. S druge strane, na arapskim forumima na engleskom jeziku administratori brišu neprikladne postove.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
00:04 03.05.2011.

\"ISLAMISTI NA FORUMU\" haha... ovo pišu o našem Marsiju...

MM
Mladen Miletić
00:59 03.05.2011.

Svi su isti nije on ratni zločinac nego heroj pišu tvrde nam neislamisti isti; jel je on branio svoju hrvatsku prema tome šta je Gotovina ? Gdje je problem u istin i svatko ima svoju !

OB
-obrisani-
08:35 03.05.2011.

riznica fanatice javi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije