Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački nadbiskup
Povratak na članak

Bozanićeva uskrsna čestitka: 'Božja blizina najpotrebnija je u Hrvatskoj'

"Toliko puta u patnjama ljudi čujemo kako se krivica pripisuje Bogu, proziva se njegova šutnja i zbog nje ga se odbacuje. A Isus nam govori da se sa zlom ne može ući u borbu bez spremnosti da na svojoj koži, u svom srcu, osjetimo trpljenje drugoga i da pritom ne gubimo nadu"

Komentari 4

BA
BakaMraz
19:57 17.04.2019.

Bozanicu a koliko ste ti i Gospodin nahranili beskucnika i pomogli sitomasnih sa tim milijardama koje vam se slijevaju u tu vasu organizaciju za prodaju magle bez placanja poreza i bez fiskalnih racuna?!!

VL
RO
ronyday
15:24 17.04.2019.

Druže Bozanić, očito ti više nisi potreban Hrvatskoj. Hrvatska konačno treba pravog pastira katoličke crkve kao što su bili Stepinac i Kuharić

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
13:09 17.04.2019.

i ovog uskrsa oltaru tj bogu će najbliži biti oni koji potkupljuju zastupnike,kradu.lažu,podmeću(plenković,bandić,brkić,bačić,jandroković) .zašto bozanić nekada ne zahtjeva da isti povedu pred oltar i ljude zbog kojih su ovi na pozicijama(saucha,opačić,vrdoljak,pupovac,pater ivan tolj). to bi me razveselilo ,da vidim sve njih pred košićem a da on onda s oltara počne priču o ,,masonima i ,,komunjarama,,

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:00 17.04.2019.

Njegova preuzvišenost sa Božjim prezimenom je Nevjerujući Toma, u pogledu odnosa Hrvatskog Boga i Hrvata, koji su njegova prćija medju svim Božjim stadima, što znači da su u jedinstvu. Dakle ne može biti bilo kakve blizine kada se radi o jedinstvu, neraskidivom spoju, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.