Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. sinoda Zagrebačke nadbiskupije
Povratak na članak

Događaj stoljeća! Bozanićeva Sinoda ima više tema nego II. vatikanski koncil

Osnovni problem koji vjernici iznose odnosi se na nepoznavanje crkvenoga nauka vezanoga uz poteškoće rastave braka

Komentari 8

AN
anesinko11
16:52 01.12.2016.

Otvoren je žiro račun za donacije da se autora ovog članka skine s heroina i ostalih supstanci koje očigledno koristi. Događaj stoljeća? Brate skini se s kreka

VL
BO
Bogodol
18:38 01.12.2016.

Nisi Ti vjernica za koju se predstavljaš, ti znaš da se sustav naj bolje ruši iznutra te se zato i predstavljaš da si vjernica jer da si vjernica ne bi tako ružno govorila o Kardinalu, o svećenicima i časnim sestrama. Ako si iskrena (dajem glavu da si podla i zla) i ako imaš kćer ili sina daj ih u svećenike ili časne sestre pa da voze mercedese.

VL
PR
pritiskovic
20:42 01.12.2016.

Vijesti za zidne novine...

VL
Avatar Immanuel
Immanuel
23:22 01.12.2016.

"Molim Boga da smijem umrijeti prije kraja Koncila, da bih na taj način mogao umrijeti kao katolik" - Kardinal Alfredo Ottaviani o II. vatikanskom koncilu

VL
BA
bakulušić
18:29 01.12.2016.

Naslov je nekorektan, Sinoda nije Bozanićeva. Ovakav naslov daje priliku "vjernicima" poput "dubravkai 16" i sličnima da daju zlurade komentare iz čiste nesnošljivosti prema kardinalu Bozaniću , vjernicima i Crkvi. I, na kraju, Crkva ne poznaje problem "rastave braka". Postoji poništenje bračnih zavjeta pod uvjetima koji su vjernicima poznati i koje im može objasniti svaki svećenik Katoličke Crkve. Inače, ovo se zove - kontroverza. Najprije nam poklonite katolički kalendar a onda otvarate priču o "Bozanićevoj Sinodi" da se dubravka i JJStrossmayer mogu razmahati.

VL
DU
Deleted user
16:52 01.12.2016.

Hoće li sudjelovati i kardinal Burke?

VL
DU
dubravkai16
18:07 01.12.2016.

Vjernica sam, ali ovog ne mogu smisliti, nek ide u svoje zlatne dvore koje je sagradio, a za sirotinju ga nije briga. Toliko o našoj crkvi i popovima, časne voze golfove i opele, a popovi audije i mercedese. Kud je došla crkva u hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.