Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADBISKUP ZAGREBAČKI
Povratak na članak

Bozanić uputio građanima božićnu čestitku: 'Božja se milost ne nameće'

Nalazimo se u vremenu u kojem snažnije živimo Crkvu kao sinodu, kako u sinodskome hodu Crkve zagrebačke tako i čitave Crkve. Na tom sinodskom hodu Crkva se susreće sama sa sobom, u nastojanju da bude što vjernija Kristu i poslanju što ga je od njega primila. Crkva, u istinskom susretu sama sa sobom, nanovo susreće Krista kojega nosi svijetu i obnavlja svoj misionarski naviještaj evanđelja, navodi.

Komentari 2

BI
Bigolino1
10:40 20.12.2022.

Tebe i tvoje “milosti”nam je dosta

VL
HO
Homophob
11:22 20.12.2022.

Danas je drugi dan Hanukkahe. Jos nisam cuo ili vidio cestitku Zidovima za praznik od drzavnih pozicija a sada niti sa pozicija Katolicke Crkve. Zidovi sa nam bliski jer konacno nasa vjera potice iz njihove ali i da nije tako pa zar nije ljudski i susjedski susjedu cestitati veliki praznik?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.