Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Bozanić služio misu na Stepinčevo u katedrali

On je rekao kako Crkva još s većim žarom moli za proglašenjem svetim blaženog Alojzija "da bismo ga mogli još predanije slijediti i uteći se njegovom moćnom zagovoru u svojim životnim potrebama".

Komentari 9

DE
demokršćanin
21:58 10.02.2010.

KATOLIČKI ZASTUPNICI! Zaista ne znam koji su to katolički zastupnici u Saboru.Nikada nitko od tzv.sadašnjih \"katolika\" zastupnika svojim izjavama nije pokazao da su zaista ono što bi trebali biti.Nije se tome čuditi kada su postali katolici i veliki Hrvati nakon 1990 napustivši svoje komunističke ideale prelaskom u HDZ(80 % a moguće i više bijahu komunisti).S razlogom je to pitanje i postavio kardinal Bozanić.

VL
JA
jamama
07:58 11.02.2010.

Darkec, Uzoriti kardinal predvodio je Svetu misu u prepunoj katedrali na Stepinčevo. Da li ste Vi uopće bili ili ste dobili propovijed pa ste ovo ofrlje napisali ?

VL
IW
iwek
22:30 10.02.2010.

poštovani demokršćanine---- zar nisi primjetil da su katolički zastupnici Bebić, Stazić, Kajin, Đakić, Hebrang i ponajviše cijenjeni gospodin Šeks!

VL
LU
lužnjak
23:42 10.02.2010.

Lijep pozdrav Gorane, na čelu si svih onih koji nose, Veliko, Pravedno, ali zbog lopova Tvrdo zagrebačko SRCE.*SVAKO DOBRO*privatno i u zaokruženom GRAND PLANU.

VL
VI
Vito
07:25 11.02.2010.

demokršćanin -...svojim izjavama nije pokazao da su zaista ono što bi trebali biti. Kad si čuo da udbaš javno izjavljuje da radi za oznu, udbu ili kos? Pogledaj luku bebića i njegovo ponašanje pa ćeš vidjeti u kakvoj se državi nalazimo. A tko ga je postavio na taj stolac? znase partijski ogranak. Drugi, oporbeni partijski ogranak se buni, jer je luka izgubio kompas pa jasno i javno pokazuje stare zube komunističke torture građana koju je provodio u prošlosti. Bez kazne. Kadija mu ne može suditi, kad ga ne može tužiti, jer su iz istog legla.

VL
Avatar vitez
vitez
08:17 11.02.2010.

STEPINAC JE BIO HRABAR BISKUP I BOG I HRVATSKA BILU SU MU NA PRVOM MJESTU! Nitko ne može zasjeniti ovu sjajnu zvijezdu na hrvatskom nebu! O kada bi Stepinac na nebesima izmolio hrvatskom narodu političara, novinara...kojima je ISTINA, BOG I HRVATSKA na prvom mjestu!

VL
OB
-obrisani-
09:15 11.02.2010.

Sramotno za ovaj list i Pavičića ili bilo kojeg drugog tko se krije iza D.P. tek dvije rečenice iz cjelodnevnog slavlja i uz godišnjicu mučeničke smrti našeg sveca. No nada i utjeha nam je, što i njegovi najveći protivnici, priznaju da ih je sve manje na strani protivnika i da sveti lik ovog Hrvata sve jače sjaji i okuplja puk Hrvatski. Istina izlazi, istina se ne može sakriti i zato blaženi Alojzije, ostani s nama jer večer je, ostani s nama...

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:19 11.02.2010.

Katolicka crkva je politicka organizacija mada bolja od bilo koje druge ipak politicka .org Za hrvate je jedini izlaz Hrvatska crkva i .

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:16 11.02.2010.

Sad je vrijeme da se razmislja o HRVATSKOJ crkvi tako da i mi Hrvati mozemo da vjerujemo.Ne rimokatolici nego Hrvatikrscani.Onda bi vidili snagu Hrvatske crkve.=:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.