Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI LIST U GRČKOJ

Boysi tvrde da su išli na trening, palice su nosili jer prolaze kroz Srbiju. Za njih je jedna opcija sad najbolja

07.12.2023.
u 10:06

Nakon davanja iskaza 102 državljanina Hrvatske vraća se u istražne zatvore diljem Grčke, gdje su smješteni već gotovo četiri mjeseca. Sada čekaju odluku suca istrage oko toga tko od njih izlazi braniti se sa slobode, a tko eventualno ostaje u istražnom zatvoru do suđenja.

Komentara 25

PE
Petarpan1108
14:28 07.12.2023.

Tko se bavi sportom, zna da se na trening mora dolaziti....ja tu ne vidim nista spornoga! 🫡

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
11:01 07.12.2023.

Živila Hrvatska i svi domoljubi , doći će dan kad ćemo imati domoljubnu vladu koja će djekovati u skladu potreba njenog naroda ☝️

BP
Besposlen pop
05:27 08.12.2023.

Na nožu kojim je ubijen onaj nesretnik, koji je btw “išao popiti kavu” kod stadiona, s fantomskom, rukavicama i kacigom, pronađen je DNK jednog od uhićenih navijača AEK-a. Kako je izjavio da nikad ne bi ozljedio kolegu, čak ni slučajno, pušten je iz pritvora. S druge strane, BBB su u zatvoru dok traje istraga, odnosno potraga za DNK-om nekog od hrvatskih pritvorenika na nožu kojim je zločin počinjen. Sud za primjer, svaka im čast! 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije