Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTUJE U SPLIT
Povratak na članak

Bošnjaković tvrdi da u Hrvatskoj nema nacizma, slučaj Kristiana Vukasovića još ne može komentirati

Upitan kako je osoba sa psihičkim problemima završila u zatvoru, odgovorio je da su to odluke pravosudnih tijela, ali i da ima premalo informacija o tome da bi mogao konkretno na to odgovoriti.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:05 29.08.2019.

u ratu porazeni velikosrpski nacinalsocijalizam djeluje u hrvatskoj drugim sredstvima...

VL
IV
IvoDivo
14:25 29.08.2019.

U Hrvatskoj vlada jugo komun izam i velikosrpski šovinizam, a najviše u njihovim medijima. to je posljedica što Hrvatska jedina nije provela lustraciju i gdje titovi zločinci i njihovi isprdci još uvijek primaju velike mirovine i povlastice, što srpski zločinci primaju mirovine, socijalnu pomoć i šeću slobodno pokraj grobova i živih žrtava.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
14:17 29.08.2019.

Slika i grb djeda Lovrina ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.