Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEŠITI U OKVIRU INSTITUCIJA
Povratak na članak

Bošnjaković o osnivanju istražnog povjerenstva: 'Postoje i druga tijela, ovo nam nije prihvatljivo'

"Curenje informacija u nekom konkretnom predmetu ne može biti predmet rada istražnog povjerenstva, za to postoje prema Ustavu i zakonu definirana tijela, jer svaka takva konkretna stvar predstavlja kazneno djelo”, kazao je Bošnjaković.

Komentari 6

NE
Neo001
16:35 09.10.2020.

U povjerenstvu svakako teba biti drugarica dalija, ona je tamo bila eskort dama i najbolje zna kako je mafija funkcionirala, a svakao bi tu trebao biti i slučajni jer on je tamo kao doma kada nešto ostane za jesti.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
10:08 10.10.2020.

Kad bi bilo istinito sve to mogli su odavno prijaviti policiji i DORHu, to im i jest gradjanska duznost i obaveza. Ne treba im davati medijskog prostora za populizam a treba ukinuti saborski imunitet za klevete i objede bez dokaza. Sabor je tu da radi za Hrvatsku i hrvatske gradjane, ne da gubi vrijeme na njihove traceve.

VL
KA
kavranbird
23:11 09.10.2020.

Bolesno smeće oporbe treba još jednu pozornicu za rušenje vlade. Može li netko normalan zamisliti bolju vladu od ove koju trenutno imamo ?

VL
ZA
Zaza
02:39 11.10.2020.

Kavranbrid, ako je tebi ova srpskojugovička vlada ok onda si sve rekao o sebi! Naravno da ima bolje vlade od ove, samo guske u magli ju ne vide!

VL
DU
Deleted user
00:28 10.10.2020.

Zašto osnivati nezavisno povjerenstvo kad se sve može "riješiti" u okviru institucija pod HDZ-ovom kontrolom?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:00 09.10.2020.

Vjerodostojno. Ali će svejedno ponavljati kako su oni protiv korupcije. Kako ono ide, laž ponovljena tisuću puta postaje istina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.