Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proces obespravljivanja Hrvata

Bošnjačka politika ne bira sredstva kako bi ispunila cilj - Hrvatima oduzeti sva prava

26.07.2022.
u 14:54

Navodne Schmidtove odluke ni izbliza ne rješavaju hrvatsko pitanje u BiH s obzirom na to da i dalje ostavljaju mogućnost da Bošnjaci biraju Hrvatima predstavnike u vlasti. Političko Sarajevo ne želi dogovor, nego mu odgovara status quo. Sarajevska javnost vrši pritisak na OHR kako se izmjene ne bi donijele

Ključne riječi

Komentara 34

RA
RadagastovBrat
15:36 26.07.2022.

Nema gorih od njih. Srbin je bar konstantan u svojoj (ne)mržnji. S ovim prilivodama nikad ne znaš na čemu si. Zato su na kraju krajeva i prešli na islam jer je tad to bilo korisnije. I ovo su njihovi potomci.

Avatar Cantor
Cantor
15:33 26.07.2022.

Meni uz najbolju volju nije jasno što bošnjaci sa ovime ustvari žele postići? I to u zemlji koja izgleda i funkcionira kao loša karikatura bivše Jugoslavije. Kakav je njihov strateški interes u tome da u takvim okolnostima antagoniziraju Hrvate? Ili sam ja nešto propustio?

RA
RadagastovBrat
15:39 26.07.2022.

Narod kojem treba reklama da bi znao što je. Imate na YouTube i nedavno je bilo i na večernjem: ana će se izjasniti kao hrvatica, dragan kao srbin, a što će reći Muhamed?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?