Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRŽNJA KOJA UJEDINJUJE
Povratak na članak

Bošnjacima uspjelo nemoguće - ujediniti zavađene političare u RS

Dodik Izetbegovića optužuje da je s neformalnom skupinom građana donio odluke bez konzultacija sa Srbima i Hrvatima

Komentari 9

ST
stomiovotreba
23:45 27.02.2017.

Opet kuknjava ljubitelja Srba.

VL
VI
VisAVis2
23:30 27.02.2017.

Vizental progoniti i Stepinca može, bez ičije suglasnosti, a u bih, bez suglasnisti osuđenog genicidaša, ne smije se nijedna odluka donositi! To je isto, kao da je za progon nacističkog koljaća, prethodno valjalo pribaviti Ajhmanou suglasnost! Napred mujani, ne dajte da Vaše mrtve živi prestraše, kao što u RH živi se izživljavaju nad mrtvim hisovcima!

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
03:56 28.02.2017.

cak i bolje, ujedinili su Hrvate i Srbe

VL
GA
garincha
03:09 28.02.2017.

Geronimo Unkas · Works at À son compte ''Svjedoci smo posljednjih desetak dana jedne od možda do sada najapsurdnijih situacija u Bosni i Hercegovini, piše Patria. Oni koji od septembra prošle godine uporno negiraju državne institucije i njihove odluke, plaćajuu 30 miliona dolara lobističkim kućama u SAD kako bi urušili BiH, organiziraju neustavne referendume, postrojavaju pripadnike Oružanih snaga BiH sami na svoju ruku...danas se javljaju u ulozi zakletih zaštitnika države i njenih institucija. Listom svi od Mladena Ivanića, preko Milorada Dodika do Nedeljka Ćubrilovića pozivaju se na Ustav BiH. Apsurdno i vrijeđanje inteligencije svih građana u ovoj zemlji! ''

VL
GA
garincha
03:24 28.02.2017.

Hrvatska zvanicna politika poprilicno sramno je reagovala na novonastalu situaciju u susjednoj BiH!Predsjednica ju je potkrijepila izjavom''kako se valja okrenutu buducnosti'',sto ce reci-zaboraviti presudjeni genocid,protjerivanje Hrvata iz Posavine...S toga i ne cudi ponasanje Covica koji se poodavno otvoreno svrstao naa stranu Dodika i udruzenim snagama drukaju za raspad drzave.,jedan otvoreno,a drugi onako hinjski,kako samo on to zna.Na zalost,to je otvorena podrska jednoj suludoj politici diktiranoj iz Beograda koja je vec rezultirala velikom bijedom na ovim prostorima!Ruzno me sve to asocira na ponasanje hijena koje bekaju da zrtva izdahne pa da se pocne sa cerecenjem.

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
13:16 28.02.2017.

A zašto headline "mržnja koja ujedinjuje"? Gdje je ovdje mržnja?

VL
RA
ranko75
13:23 28.02.2017.

Koliko vidim na Balkanu mira biti nece. Tamo zive takvi ljudi,koji vole da je festa i da gori pa makar i vlastita kuca. To je odavno, a ovi sto se novi radjaju sa majcinim mlijekom isisaju i tu tradiciju i produzavaju je, drugacije ne umiju.

VL
DU
Deleted user
04:40 28.02.2017.

pa to znaci sta on kaze tako ce biti a ova dva druga naroda nula. mislim da je upravo da ce bit kako on kaze ili rat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.