Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doživotni zatvor
Povratak na članak

Pogledajte prvu reakciju obitelji žrtava iz Srebrenice na presudu Karadžiću

Nura Begović, potpredsjednica Udruženja "Žene Srebrenice" kazala je kako je kazna prihvatljiva za obitelji i žrtve genocida

Komentari 22

MA
Majk
16:43 20.03.2019.

Vidi slike koja unazadna nacija majko moja pi

VL
JP
jpavicic
15:54 20.03.2019.

Ako je netko poražen, ne znači da je kriv i zločinac. Kad govore smaknućima na Blajburgu i Križnom putu, slijednici izvršitelja takvih zločina to opravdavaju tvrdnjom da se radilo o poraženoj vojsci, iako, kako reče Božo iz Stava, vojnik koji se dragovoljno predao i odložio oružje, smatra se po međunarodnom pravu civil. Samo zločinci mogu zastupati stavove, da je poraženi kriv i bez suda osuđen na smrt, o čemu bi se trebala pozabaviti nadležna tijela, a svi razumni ljudi zazirati od takva ljudskog smeća.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:04 20.03.2019.

zao mi svakoga svake nevine zrtve. ali isti ti Bosnjaci ubijali su nemilosrdno Hrvate od Bugojna fakufa.travnika breze Zenice itd. zajedno sa mudzahedinima. a ubijali su i srbenjih nisu mogli koliko nas. Nabijali na kolac itd.Bosnjaci moraju isto odgovarat za svoje zlocine. A dok je Juga upucavali se Srbin kako bi ispljuvali i omrazili hrvate di stignu.

VL
DU
Deleted user
16:25 20.03.2019.

Ova fotografija gore....Zene na aerodromu cekaju svoje sinove,muzeve,bracu iz Sirije?

VL
MA
Marina58
17:52 20.03.2019.

Moja je majka uvijek govorila "jedan Bog a svačiji". Ali kad vi "vjernici" niste u stanju poštivati tuđu vjeru, trebalo bi sve religije, neću reči zabraniti, ali potpuno marginalizirati u sferi javnog života, dosljedno provoditi sekularnost i vjeru smjestiti tamoo gdje joj je mjesto, u sferu privatnosti.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:16 20.03.2019.

Srbima u BiH se debelo ISPLATI ciniti zlocine jer su jeftino dosli do etnicki gotovo cistog teritorija polovine BiH! Zlocin se isplati jer su nekolicina kaznjeni kaznama robije a stotine tisuca nesrba je zauvjek istjerano s stoljernih ognjista! Pravda i etika nikada do sada nije dozvoljavala da se korist postignuta zlocinom moze zadrzati! Tvorevina nastala na genocidu je poklonjena genocidnom narodu a zrtve su pobijene ili istjerane i opljackane!

VL
Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:34 20.03.2019.

Počet ću vjerovati u pravdu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.