Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bošnjaci Lagumdžiju kaznili i zbog prijevara koje je radio Hrvatima

SDP-ovci u BiH i sam Lagumdžija poput SKJ pali su zbog nacionalizma. Srušili ih vođe i ‘njihovi’ izdajnici

Komentari 6

Avatar ivek
ivek
12:50 21.10.2014.

lopov

VL
DU
Deleted user
12:47 21.10.2014.

Sve se vraća, sve se plaća.

VL
Avatar white socks
white socks
07:30 22.10.2014.

Upravo suprotno - Bošnjaci su kaznili Lagumdžiju jer nije uspio u svojim namjerama, a nagradili Komšića koji je koliko-toliko uspio u varanju i ponižavanju Hrvata.

VL
NV
Nijaz vukovije
10:00 27.10.2014.

Odavno nisam pročitao goru glupost, kakav tvorac takav i proizvod. Umjesto toliko pametnih odnosno istinitih činjenica ovdje se donose paušalne ocjene, ništa ni s čim. Nažalost trovanje nikad nije stalo. U ovakvim groznim tekstovima obojenim nacionalizmom, separatizmom ne stvarno bi zvučala istina. Da ne idem u širinu navešću informacije radi, ovom gospodinu, zašto SDP-ovci u BiH i sam Lagumdžija je pao zbog oglušivanja o svoje obećanje. Jedan jedini razlog je da se navedeni lider umorio, bolje reći potrošio se kao i svaki drugi stroj, zaboravio je da sve što ima svoj početak ima i svoj kraj. Imao je dva načina da bira; jedan da ode sam što bilo logički ispravno i onaj drugi nepopularni da ga smijene oni, baš oni koji su od njega napravili vođu. Opšte poznato je, da čovjek po prirodi ili je vođen ili je vođa. Pošto je većina vođena i ona traži najboljeg slugu, ne despota odnosno autokratu. Narod pamti političari obećaju, da je bilo tako i ovaj put mogli smo se uvjeriti već 13.oktobra gdje su neki napokon dobili svoje. Previše je laži, bilo to narod dobro zna kazniti, kao i osiljenost. Krajnje vrijeme da velike partije poput SDP ozdrave, jer to je značajno kako za samu partiju tako i za BiH državu. Uskoro će 6 decembar i reforme koje su godinama odlagate, utemeljit će se na Kongresu i to vanrednom. Torova je dosta, usitnjavanja je previše, podvala kroz nacionalno rješavanje, legaliziranje kriminala i slično. Bošnjaci su pokazali da znaju razlučiti šta je dobro a šta loše. Ono što ne valja treba sankcionisati, dobro treba pomagati. U BiH u sva tri naroda toliko ima pametnih ljudi da nema bojazni ko će i dali će bolje voditi Državu od svojih prethodnoka. Samo treba dati šansu sposobnim, pametnim i ne istrošenim ljudima. Krajnje je vrijeme, da demagogija o ugroženosti jednog naroda ode u zaborav, jer od toga se ne živi i tvrdi hercegovački kamen počeo je da se ruši od sramotnih laži i neistina.

VL
AN
Antonio1952
20:35 26.03.2021.

Ovakvi lopovi i pokvarenjaci se zasticuju antifasizmom, i sve neistomisljenike a posebno Hrvate odmah proglasavaju fasistima.

VL
CO
cope
19:46 21.10.2014.

On je izgubio izbore jer gradjani su na pragu siromastva, I nista nije ucinjeno na poboljsanju ekonomskog I socijalnog polozaja istih,a ti Pavkovicu u svemu vidis nacionalnu dimenziju ili kod nas narod kaze "ovaj Pavkovic bi zavadio dva goblena na zidu" Ti bi koliko vidim kako pises da izvjestavas o vremenu nasao nesto nacionalno Hrvatsko ili Bosnjacko a Srbe ne spominjes jer tvoji mentori iz HDZ-a su sa Dodikom u koaliciji.Samo sada pazi dolazi Komsic procentualno malo manji Hrvatmalo manji po vasem Hrvatomjeru iz Zapadne Hercegovine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.