Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australija

Bosanci i Srbi članovi australske bande umiješane u ubojstvo

Banda
Screenshot "Herald Sun"
09.08.2012.
u 14:18

Pripadnici bande "Bandidos Centro" među kojima ima Srba i Bosanaca ubili su mladića Lei Leeja u australskoj državi Queensland

Pripadnici jedne od najozloglašenijih bandi u australskoj državi Queensland su i Srbi i Bosanci, piše australski Herald Sun. Neki od istaknutih članova bande koja se naziva \"Bandidos Centro\" su Bogdan Čuić, Marko Cokaro i Boško Čuić, a oni su umiješani u ubojstvo mladića Lei Leeja.

Policija ih je počela pratiti nakon brutalnog silovanja jedne tinejdžerke, a članovi bande upoznali su se još u djetinjstvu u jednoj lokalnoj crkvi.

Nekoliko dana nakon ubojstva Lei Leeja koje se dogodilo 12. travnja ove godine, članovi \"Bandidos Centra\" uhvaćeni su u tučnjavi s pripadnicima druge bande u jednom restoranu. Nakon toga uslijedilo je još obračuna, a posljednji je bio u klubu za tetoviranje \"Inksanity\" čiji je suvlasnik trgovac drogom i član bande, 26-godišnji Srbin George Bejat.

On je još kao 19-godišnjak osuđen na četiri godine zatvora i danas je uzor mladim članovima bande koji mu za besplatne motore i novac dostavljaju drogu.

Osim Bosanaca i Srba, u bandi su i Fidžijci, Iranci i Filipinci.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug tito
drug tito
15:43 09.08.2012.

Srbi u bandi?! Ma dajte, to je nemoguće ha, ha, ha...

Avatar toxic alien
toxic alien
15:48 09.08.2012.

Kriminalaca ima medju svim narodima. Ovo je tipican primjer senzacionalistickog novinarstva. Mozda bi ponekad mogli napisati i pricu o nekom iz normalne, postene vecine, koji rade "od jutra do sutra" i nikad nisu bili u sukobu sa zakonom. Osim toga, ovo je vec stara vijest, to su jos jucer objavile srpske novine.

OB
-obrisani-
16:09 10.08.2012.

Bosanci ne postoje.Postoje samo bosanski srbi,bosanski hrvati i bosanski muslimani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije