Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorila Bubalu

Borzan: Ne odustaje se od mosta preko Drave, HDSSB širi mržnju

'18.12.2009.,Osijek - Biljana Borzan predsjednica osjeckog SDP-a prozvala gradsku upravu za malverzacije s parkiralistima  Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
05.05.2012.
u 18:39

HAC neće odustati, poručila je, od nastavka gradnje Koridora Vc kroz Slavoniju i Baranju

OSIJEK - Nikada nitko nije izjavio da Vlada i HAC odustaju od gradnje mosta preko rijeke Drave, niti je to ikome bilo u primisli. Očito se radi o namjernom plasiranju neistine, širenju nemira i stvaranju atmosfere mržnje, straha i nesigurnosti u Slavoniji i Baranji. To se, uostalom, pokazalo kao uobičajena praksa HDSSB-a – izjavila je danas u Osijeku SDP-ova saborska zastupnica Biljana Borzan, nakon što se u javnosti pojavila informacija kako se odustaje od navedenih radova, započetih lani.

HAC neće odustati, poručila je, od nastavka gradnje Koridora Vc kroz Slavoniju i Baranju pa tako niti od izgradnje mosta. Upravo nju, zatim premijera Zorana Milanovića i ministra prometa Sinišu Hajdaša-Dončića, osječki je gradonačelnik Krešimir Bubalo nedavno prozvao odgovornima za odustajanje od gradnje mosta. To će, rekao je Bubalo, "ubiti Slavoniju i Baranju".

- Nakon ovakvog Bubalovog istupa mogu se samo zapitati tko to zaista ima plan za ubijanje Slavonije i Baranje? Oni koji grade i guraju projekte za napredak ili oni koji su proteklih 20 godina, najprije pod barjakom HDZ-a, a sada kao HDSSB, višestruko dokazali da ne znaju raditi i graditi, nego uporno i stalno razgrađivati i svađati – kazala je.

Projekt će, pak, biti korigiran jer je onaj koji je osmišljen za vrijeme HDZ-a "iznimno megalomanski, ali ne po svrsi kojoj je trebao služiti, nego svojim grandiozno zamišljenim izgledom". Manje grandiozan projekt stajat će i 30 posto manje novca. Za njega je ranije predviđeno, inače, 1,2 milijardu kuna.

Komentara 10

OB
-obrisani-
19:27 05.05.2012.

vidi vidi drugarice broz

HL
hlad
22:15 05.05.2012.

HDSSB, koliko god seljaci bili, daleko su iznad nivoa koji drugarica Borzan može razumjeti. Zato nek ih ne spominje!

EC
el commadante
18:51 05.05.2012.

Koridor Vc i popratna infrastruktura će se izgraditi jer je to interes EU. Točka. HDSSB i ostali otpatci HDZ-a su dosadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije