Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA

Borzan: Kosor poput Nerona, ali umjesto harfe ima novi broš

borzan
Pixsell
05.03.2010.
u 11:55

- Mnogo je važnije ušutkati HDZ-ovog zastupnika (Goran Marić, op.a.) koji se drznuo reći djelić istine, nego napraviti nešto što će sutra donijeti dobro za narod - tvrdi Borzan.

U siječnju je 309.000 osoba bilo bez posla, 580 osoba u prosjeku dnevno dobije otkaz dok više od 70.000 radnika radi, a ne prima plaću. Plaće su manje za dva posto, a cijene skočile za 2,8 posto, no premijerka Jadranka Kosor očito zna kako unatoč krizi živjeti na visokoj nozi. Pozivamo je da nam otkrije kako se s 1000 kuna mjesečno, koliko joj je plaća veća otkad je predsjednica Vlade, može kupiti svaki dan novi skupocjeni broš - prozvala je danas u Osijeku saborska zastupnica SDP-a dr. Biljana Borzan premijerku za pasivno promatranje sve teže situacije u Hrvatskoj.

Kako je dodala, SDP je u Saboru predložio tridesetak zakona za izlazak ili ublažavanje krize, no svi do jednoga su odbijeni. Poput, primjerice, prijedoga da neisplata plaća radnicima za odrađeni rad postane kazneno djelo i da se u vrijeme krize rastereti gospodarstvo od različitih nameta i paraporeza.

- Mnogo je važnije ušutkati HDZ-ovog zastupnika (Goran Marić, op.a.) koji se drznuo reći djelić istine, nego napraviti nešto što će sutra donijeti dobro za narod. Misli li premijerka i dalje nastaviti gledati kako Hrvatska propada - s osmjehom na licu i novim brošem na reveru, moram reći da to neodoljivo podsjeća na poznatog cara koji je svirao harfu dok je gorio Rim. Svi znamo da je Neron zapalio Rim kao što je hrvatska Vlada zapalila sve nade građana u bolje sutra - zaključila je Borzan.

Komentara 159

OB
-obrisani-
18:47 05.03.2010.

05.03.2010. u 18:16h ankicascreiber je napisao/la: Minute- ja sam svoje fakseve zavrsila u americi i u jednoj od zemalja EU, i zbog takvih balkanskih jadnika kao sto si ti ne radim u HR vec 20 godina. Zato molim te nemoj meni prodavati te tvoje zatucane price o komunistima, kapitalizmu i demokraciji, jer nemas pojma niti o jednom niti o drugome niti o trecem, Ti si obicna balkanska seljacina, da nisi ustasa bio bi cetnik, jer u tebe pameti nema. A oduvijek su bili najbolji bijedni izdanci koji u domovini nisu mogli završiti škole, a kamoli fakultete, pa po inostranstvu završavaju nekakve kurseve za polupismene emigrante i onda nama kod kuće drže predavanja. A sami potiču iz vukojebina kojih nema ucrtanih ni na vojnim specijalkama i misli kako se to kod njih ne osjeća i ne prepoznaje, nakon što su se neko vrijeme potucali po svijetu i preživljavali perući tuđe zahode. Nastaviti svršavati od sreće i pameti nad samom i sa samom sobom, a nas pusti da sami rješavamo svoje brige i probleme koje nam svakodnevno priređuju ovi ljevičarski nastrojeni potomci KOMUNISTA i to onih najgore vrste, čiji degenerirani šumsko-gorski geni neće mutirati još stojećima.

PA
Parsifal
14:31 05.03.2010.

Jel to administrator na instrukcijama na Iblerovu?...jbt već 2 minute nije nikog izbrisao.

NE
nevera999
16:27 05.03.2010.

sutra će jaca imat harfu na reveru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije