Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerske muke

Borut Pahor: Teško živim od tri tisuće eura mjesečne plaće

pahor
Reuters
11.06.2010.
u 16:39

Izjava slovenskog premijera prilično je iznenadila studente.

Slovenski premijer Borut Pahor susreo se danas s predstavnicima Studentske organizacije Slovenije da bi ih uvjerio da pristanu na ograničenja vezana uz honorarni rad posredstvom studentskih servisa, a čiji bi se prihodi znatno više oporezivali.

Rekao je i da sam teško živi od svoje plaće, koja iznosi tri tisuće eura mjesečno. Ta izjava je, kako pišu slovenski mediji, prilično iznenadila studente.

 - I sam teško živim od svoje plaće i standardom koji se očekuje od predsjednika vlade, rekao je slovenski premijer, dodavši da se mora oslanjati na ušteđevinu iz prošlosti.

Podsjetimo, slovenski studenti su prije mjesec dana prosvjedovali protiv najavljenih reformi rada studentskih servisa.

>>Studenti u Ljubljani molotovljevim koktelom i jajima napali parlament

 

Komentara 24

UN
unknown99
18:09 11.06.2010.

Pa sto se cudite izjavi Pogledajmo iz drugog kuta, koliko u globali slovenci imaju bolji standard a placa mu je skoro ista kao i nasoj premijerki. Dokaz koliko su nasi politicari pretplaceni. Tisucu eura za zastupnike i tisucu i poll za ministre i premijerku je uvrh glave Pa sto ne provode ono sto stalno nama kokodacu.. stegnite remene !!!

KO
kocen
19:37 11.06.2010.

Joj,joj,sve sam strahu za našeg Boruta.Pa bude te Jadranka spasila kad neš imal love ne??

BO
bomba
09:22 12.06.2010.

Jadno je kad netko laže. Laže li ovako i našoj premierki? Kako netko može preživjeti sa duplo manjom plaćom i od toga pola da za kredit i od druge polovice mora dati za režije i hranu? Kakvu je nadu ulio studentima za budučnost kad je jedna plaća od 3 000 € malo plus ostatak što ga slijeduje. Lijepo sam ja govorio da su slovenci podmukli a sad su i lažovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije