Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispitivali sanadera?

Borovec: Nismo dužni odgovoriti je li Sanader bio na razgovoru

borovec
Goran Kovačić/PIXSELL
25.05.2010.
u 15:12

- Policija je dužna informirati javnost o počinjenim kaznenim djelima ili u slučaju podnošenja prijave protiv nekoga. Određena diskrecija mora postojati, dodao je Borovec na predstavljanju novih policijskih odora.

Je li Sanader morao odgovarati na policijska pitanja o mogućoj upletenosti u afere oko HEP-a i TLM-a, pitanje je na koje policija neće dati odgovor.

- Mi nismo dužni odavati podatke s kime policija razgovara, odrješit je bio glasnogovornik ministra unutarnjih poslova Krunoslav Borovac kada su ga novinari dočekali s upitima o Sanaderu.

- Policija je dužna informirati javnost o počinjenim kaznenim djelima ili u slučaju podnošenja prijave protiv nekoga, a ni vi, da ste bili na razgovoru, ne biste željeli da javnost to dozna. Određena diskrecija mora postojati, dodao je Borovec na predstavljanju novih policijskih odora.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

ST
standup
23:32 25.05.2010.

i opet na Forumu, nasí susjedi iz baljkanskih-republjik... koment-kenjatori ??...-:))

VI
vidimškoj
15:25 25.05.2010.

ne moraš odgovorit,samo klimni glavom.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:54 25.05.2010.

Možda stvarno nisu DUŽNI to reći, ali u svakoj imalo uljuđenoj zemlji to je običaj... Ali to se NJIH ne tiče...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije