Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA OTOKU
Povratak na članak

Boris Johnson: ‘Prijenos ovlasti na Škotsku bio je katastrofa’

Robert Jenrick, ministar u Johnsonovoj vladi, pokušao je na Sky Newsu obraniti premijera tvrdnjom da se katastrofa o kojoj je Johnson govorio odnosila na rast nacionalizma i separatizma u Škotskoj.

Komentari 4

DV
Džontra Volta
04:17 19.11.2020.

Lijep tupé.

VL
ES
Esteder
03:14 20.11.2020.

Boris Johnson a i kanadski premijer Justin Trudeau založio se za Veliki reset, nazvavši pandemiju prigodom za reset. Za one koji nisu upoznati s inicijativom, kandidat za senatora iz Utaha Sam Parker sažeo ju je u tweetu: 1. U slučaju da još uvijek niste shvatili # COVID19, #BuildBackBetter & #TheGreatReset: -Ništa nećeš posjedovati -USA biti oslabljen -Masovna demografska transformacija od strane zemalja svijeta 3. -Ne uzimajte meso -Ljudska bića su zagađivači (CO2) -Završite jeftinu energiju i viškove -Završne zapadne vrijednosti .Veliko resetiranje u osnovi svodi sve kampanje socijalne pravde u jednu, što na površini možda neće zvučati loše. Međutim, kad zaista pogledate što Svjetski ekonomski forum želi učiniti, to je očito elitistički pokušaj gurnuti socijalizam pod zastavu nejasnih ideja. Korištenjem pandemije Možda je jedan od najrečitijih elemenata Velikog reseta Svjetskog ekonomskog foruma činjenica da svjetski čelnici žele koristiti pandemiju COVID-19 za unapređivanje svoje agende.

VL
AF
afer
09:49 19.11.2020.

Idu Škoti svojim putem, sretno!

VL
ST
stanoe
16:48 19.11.2020.

Naprijed Skotska a uskoro ce i Irska, rasturajte imperiju zla!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.