Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško bolestan

Bori se za život: Nelson Mandela danas puno bolje!

'Former President Nelson Mandela attends the sixth Annual Nelson Mandela lecture in Kliptown, in this July 12, 2008 file photo. The Nelson Mandela foundation sent out a statement on Wednesday saying f
Reuters/PIXSELL
27.06.2013.
u 16:39

Mandela je u bolnici od 8. lipnja zbog teške upale pluća. Od srijede navečer na životu ga drže aparati

Nelson Mandela danas se osjeća puno bolje! Tako barem tvrdi južnoafrički predsjednik Jacob Zuma koji je kazao kako mu se stanje poboljšalo, javlja BBC.

– Danas je puno bolje nego kada sam ga vidio sinoć – rekao je Zuma koji je zbog posjeta Mandeli otkazao službeni put u Mozambik.

U međuvremenu, Mandelina kćer Makaziwe kaže kako je njezin otac još svjestan budući da reagira na dodir.

Inače, Mandela je u bolnici od 8. lipnja zbog teške upale pluća. Od srijede navečer na životu ga drže aparati. Otkazali su mu bubrezi, a liječnici su obitelji rekli kako mogu odlučiti kada žele da se aparati ugase.

>> Mandelina kći: Tata je pronašao svoj mir

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije