Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Križevaca

Bori se za život: Dječak (11) vozio traktor pa sletio u kanal

traktor
Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija
24.04.2018.
u 16:30

Policijska uprava koprivničko-križevačka istražuje tko je dječaku dao da upravlja traktorom za koji je bio prikvačen i poljoprivredni stroj.

U slijetanju traktora u selu Raščani kod Križevaca u Koprivničko-križevačkoj županiji ozlijeđen je 11-godišnji dječak.

Prema neslužbenim informacijama, traktor je vozio on! Na putu do oranice sletio je u desetak metara duboki kanal pokraj uske ceste i zadobio teške ozljede glave i prsnog koša.

Učenik četvrtog razreda prebačen je u Opću bolnicu Tomislav Bardek u Koprivnici.

Policijska uprava koprivničko-križevačka istražuje tko je dječaku dao da upravlja traktorom za koji je bio prikvačen i poljoprivredni stroj.

U selu kažu da je s djedom krenuo na polje, s time da je on vozio jedan, a djed drugi traktor. Na mjestu nesreće vidio se traktor u jarku, naslonjen na bočnu stranu.

Ključne riječi

Komentara 11

JE
jejeee
16:47 24.04.2018.

u dobroj namjeri je dao praunuku da vozi traktor ,kao sto je meni davao moj djed... a vi koji hocete jadne ljude kaznit ,dovoljna im je kazna sto jadno dijete lezi u bolnici!! podrska obitelji.

Avatar Damir
Damir
16:55 24.04.2018.

Na selu je normalno da djeca uče voziti traktor. Tako im se usađuju radne navike. Da. Dovoljno im je što je dijete nastradalo, ne morate još i vi sad popovati.

AN
ANTIkomunist55
18:28 24.04.2018.

sto bi trebao cekati do 18te godine kad ce sjest za traktor pa nisu svi ljudi na drzavnim jaslama pa da mogu pristojno zivjeti od svog ne rada.... puna podrska obitelji I malcu da se sto prije izvuce.... vozim od 10 godine mene je mozda pomazilo sto nikad nisam imao nikakvu nesrecu ali zivot te natjera da netko prije, netko kasnije a netko nikad ne odraste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije